Aega läheb: 45 minutit ettevalmistuseks + 35 minutit kokkamiseks
Kogus: neljale
Kalapihv:
- 1 pakk tofut
- 1/2 tass riivsaia
- 1 tl riivitud sidrunikoort
- 1/4 tl kuivatatud tilli
- ¼ tl mahedat karripulbrit
- ¼ tl paprikapulbrit
- ¼ tl soola
- 1/3 nori-lehte
- 2 spl jahu
- 2 tl vett
- ½ tl soola
- õli praadimiseks
Jogurtikaste:
- 1/2 klaasi maitsestamata sojajogurtit (nt Alpro)
- soola
- 1 tk hakitud tilli
- 1 küüslauguküüs (hakitud ja röstitud)
Lisaks:
- burgerikuklid
- valitud aedvilju – nt salatilehed, spinat, tomat, kurk, sibul jne.
- Pressi ettevaatlikult tofust liigne vedelik välja.
- Sega jahu 2 spl vee ja 0,5 tl soolaga. Peaks tulema munalaadne segu; kui vaja, siis sega juurde jahu või vett.
- Sega riivsai, riivitud sidrunikoor, kuivatatud till, karripulber, paprikapulber, sool ning purustatud norileht.
- Lõika tofu neljaks viiluks, kasta kõigepealt munalaadsesse kastmesse ja siis kata riivsaiaseguga.
- Prae tofuviilud suurel pannil õliga kuni need on mõlemalt poolt kuldpruunid.
- Sega kokku jogurtikaste.
- Pane burger kokku vastavalt oma soovile ja naudi. 🙂
Retsept ja foto: Elephantastic Vegan