Vegan Ceviche

Ceviche on Tšiilist pärit külm mereanniroog. Siin retseptis särab kala ja mereandide rollis lillkapsas.

Vaja läheb:

  • 1 lillkapsas, lõigatud õisikuteks
  • 1 punane sibul, hakitud
  • 1 jalapeno, hakitud
  • 200 g tomateid, hakitud
  • 1 punt koriandrilehti, hakitud
  • 120 ml värskelt presssitud laimimahla
  • maitse järgi soola
  • orvale tortillakrõpse ja laimilõike

Kuida teha?

  1. Keeda lillkapsaõisikud suureks potis pehmeks.
  2. Eemalda õisikud keevast veest ja jahuta jääkülmas vees.
  3. Patsuta jahtunud õisikud rätikuga õrnalt kuivaks ja lõika väikesteks tükkideks.
  4. Sega suures kausis kokku lõigutud lillkapsas, sibul, jalapeno, tomatid ja koriander.
  5. Pigista peale laimimahla ja näpista sekka soola ning sega veelkord läbi.
  6. Hoia enne laualepanekut külmkapis. Serveeri ühes tortillakrõpsude ja laimilõikudega.

Retsept ja pilt: Veggies Save The Day